Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ


Το δημοσιεύω διότι αποδίδουν πολλά στον άγιο Παίσιο που τα βγάζουν  απ το μυαλό τους αυτοί που τα δημοσιεύουν.....  το εδάφιο που βλέπετε έχει δημοσιευτεί σε βιβλίο το 2003, φυσικά έχει λεχθεί προ του 1994.




«Τώρα βλέπεις, έχουν αυτόν τον νόμο. Παίρνουν ορισμένη χρηματική βοήθεια οι γεωργοί. Κατόπιν θα την αυξήσουν και όταν θα φτάσει η επιδότηση να ισοδυναμεί με το κεφάλαιό τους, πχ τα ζώα, τα οικόσιτα κλπ τότε αφού από τους ελέγχους θα ξέρουν τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία των γεωργών, θα βάλουν μυστικά ένα νόμο που θα λέει: «Δηλώστε όσα θέλετε».


Τότε όλοι θα δηλώσουν περισσότερα, για να πάρουν περισσότερη επιχορήγηση. Αλλά θα γίνει υπολογισμός, με τα κομπιούτερ και θα ζητήσουν επιστροφή των επιπλέον χρημάτων. Και σε κάθε άρνηση θα γίνεται κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων.


Εγώ σ αυτά, δεν έδωσα σημασία, στην αρχή είπα «Τα λέει ο γέροντας για να με διασκεδάσει». Εκείνος όμως επέμενε: «Όχι. Όχι,» έλεγε «έτσι ακριβώς θα γίνει».


Εκείνη την περίοδο, δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο. Αφού και ο αδελφός μου, που είναι γεωργός, είπε: «Μπα τι είναι αυτά που λέει ο γέροντας; Είναι δυνατόν να γίνουν αυτά; Όμως, όταν μετά ένα-δύο χρόνια άρχισαν να γίνονται όπως ακριβώς μας τα είχε πει ο Γέροντας, το διεκήρυττε παντού. Πήγαιναν να δηλώσουν οι γεωργοί, και τους έλεγαν: «Δηλώστε παραπάνω! Γιατί  δηλώνεις μόνο τόσα; Δήλωσε περισσότερα». Και ο αδελφός μου τους έλεγε: «Όχι αυτό μας είπε στο Άγιον Όρος ο παππούλης. Προσέξτε, είναι παγίδα».

Ότι μου είχε πει, μέχρι ο 93 που ήρθα στο Άγιον Όρος, όλα βγήκαν αληθινά. Έγιναν όπως τα είχε προφητεύσει, οι αυξήσεις, οι έλεγχοι, που ήλθαν από τις Βρυξέλλες κλπ.






ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Κομισιόν: Ζητά πίσω επιδοτήσεις 387,4 εκατ. ευρώ που δόθηκαν επί Καραμανλή.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64037670




ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΕΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994 εκδόθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2003 επιμέλεια έκδοσης Νικ Α. Ζουρνατζόγλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

Στο βιβλίο της της Ιζαμπέλλας Παλάσκα αναφέρεται μια άγνωστη και εκπληκτική εξιστόρηση προσπάθειας του Θ Πάγκαλου να δει τον Μουσολίνι, ο ο...