Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΑΝ


Σε εδάφη στα οποία δεν έζησαν ποτέ Εβραίοι, παρουσιάζεται η μεγάλη "Σιωνιστική Αυτοκρατορία". Στο κράτος αυτό υπάρχει και η Κύπρος, το Σουέζ, η ανατολική τουρκία το δυτικό Ιράκ, η βόρεια Σ Αραβία, όλη η Ιορδανία, όλος ο Λίβανοςκαι το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας, φυσικά ούτε λόγος για Παλαιστίνη!

Κάποιοι κύκλοι στο Ισραήλ παρουσίασαν το ποιό κάτω κείμενο, απόσπασμα του οποίου παρουσιάζουμε:


"Land of Israel

Cyprus belongs to Israel and was called The Island of Dan.
The borders of Israel stretch from the Nile River to the Euphrates. Eastern Egypt, Sinai, Jordan, part of Saudi Arabaia, Kuwait, part of Iraq, Syria, Lebanon, and part of Turkey are within the Biblical Borders of Israel; They are "Occupied Territory". Rabbi M.M. Schneerson of Lubavitch (Chabad) on the borders of Israel."


ΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.......



Την Κύπρο την ονομάζουν, "το νησί του Δαν" ("Caphtor" Νήσος των Φιλισταίων), Δαν είναι μια από τις 12 φυλές του Ισραήλ .



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΔΑΝ;

Γένεση 49/μθ΄ 16,17: ΄΄Ο Δαν θα κρίνει τον λαό του ως μία από τις φυλές Ισραήλ. Θα είναι όφις επί τής οδού, ασπίς επί τής τρίβου, δάκνων τας πτέρνας τού ίππου, ώστε ο ιππεύς αυτού θέλει πίπτει εις τα οπίσω. Την σωτηρίαν σου περιέμεινα Κύριε΄΄.

Ο εχθρός αυτός είναι γνωστός στους Χριστιανούς ως ΄΄Θηρίο΄΄, ή ΄΄Αντίχριστος΄΄.

Από παλιά, πλήθος Χριστιανών σχολιαστών και προφητών, δήλωναν ότι
η καταγωγή τού ανόμου αυτού, θα ήταν από την Εβραϊκή φυλή τού Δαν. Στη μελέτη αυτή θα δούμε μερικές προφητείες τής Αγίας Γραφής, που αποκαλύπτουν ότι πράγματι από αυτή τη φυλή θα προέλθει ο Αντίχριστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

Στο βιβλίο της της Ιζαμπέλλας Παλάσκα αναφέρεται μια άγνωστη και εκπληκτική εξιστόρηση προσπάθειας του Θ Πάγκαλου να δει τον Μουσολίνι, ο ο...